Contes infantils


OFERTES ESPECIALS PER SANT JORDI!

 

Visita'ns el dia 23 d'abril a la zona del Castell d'Amposta i gaudeix d'ofertes i promocions!!

 

T'HI ESPEREM!!


Som Reserva de la Biosfera!

Els @Huberus_Flumen tenen una missió, mostrar al món el valor de les Reserves de la Biosfera i ajudar a combatre el canvi climàtic. En aquesta aventura, el Roc, el Dragos, la Lola i la Berta, especialistes en Internet i xarxes socials s'endinsaran per les Terres de l'Ebre i ens descobriran els valors naturals i humans d'aquest territori i com els afectarà el canvi climàtic.

Per assolir-ho s'hauran d'enfrontar amb el maleït @MuscloZebra, un personatge esgarrifós, un 'hater' que intentarà impedir per tots els mitjans que acaben la seua missió. Ho aconseguirà?


L'aventura de les lletres ebrenques

Salta amb tirolina, allunya’t de les persecucions, vola amb aeroplà, recorre les mines de lignit, crea pocions màgiques, canta rumba i molt més! Viu l’aventura de les lletres ebrenques al parc d’atraccions Ebrelit al costat de la Martina. Amb ella us endinsareu en el món de la literatura ebrenca descobrint escriptors tan importants com Cristòfor Despuig, Sebastià Juan Arbó, Artur Bladé, Jesús Moncada, Gerard Vergés i Andreu Carranza.


La Lia entra a la banda

La Lia entra a la banda gira al voltant d’una de les tradicions més importants i arrelades a les Terres de l’Ebre, les bandes de música. Mitjançant el personatge de la Lia, els infants podran conèixer quins són els trets que identifiquen i caracteritzen aquest tipus de formacions musicals.


Amb la panxa ben plena

L’Oriol convida els amics a la inauguració de l’agrobotiga dels seus pares. A partir d'aquesta idea Amb la panxa ben plena repassa la gastronomia i els productes agroalimentaris que ens ofereixen les Terres de l’Ebre: cultius d’horta, cultius de secà, la caça i la pesca; i també la rebosteria tradicional.


Panxampla, el bandoler de les Terres de l'Ebre

Panxampla, el bandoler de les Terres de l'Ebre s’endinsa en el món del bandolerisme a l’Ebre, centrat en la figura de Panxampla. Tot i ser un dels personatges més importants de la història de les Terres de l’Ebre, la seua figura s’ha anat difuminant en el temps, és per això que la volem recuperar. Amagat al massís del Port, el bandoler més temut de les Terres de l’Ebre haurà de fer front a un munt de dificultats per poder fugir d’aquells que el persegueixen. Ho aconseguirà?


Quina temor!

Quina temor! dóna vida a alguns dels éssers fantàstics que han perdurat en l’imaginari col·lectiu de les Terres de l’Ebre. El Llop de Móra, la Serena, els fardatxos o les marfantes seran els encarregats d’atemorir el Pol i tots els seus amics una nit de colònies al delta de l’Ebre, éssers fantàstics que han servit per espantar des de ben menuts molts infants de les Terres de l’Ebre.